Festival de Jazz del Palau

FESTIVALMiércoles Julio 4
Pat Metheny.lecoolvalencia


¿Dónde?
Cuándo

Hasta el 17 de julio - Consultar horarios

Cuánto

Consultar preciosPor amanda


¿Dónde?

¿Cuándo?

Hasta el 17 de julio - Consultar horarios

How Much?

Consultar precios

El Palau de la Música de València celebra des del passat 2 de juny la 22 edició del seu Festival de Jazz. En aquesta ocasió han volgut oferir una programació més paritària i amb més participants valencians que mai que comparteixen cartell amb grans figures del jazz com Pat Metheny,  Kenny Garret o Benny Golson.

sliderjazzp

El programa del XXII Festival de Jazz 25 actuacions, de les quals 17 seran en el Palau de la Música i vuit en diferents barris i pobles de València, en les quals s’inclouen deu concerts gratuïts, dos a l’aire lliure en els jardins de l’auditori i vuit en els barris de Benimaclet, Patraix, Aiora, Monteolivet, Russafa, El Perellonet, El Cabanyal i Ciutat Vella.

Com a cap de cartell se situa el virtuós de la guitarra Pat Metheny, guanyador de 20 Grammys, que està programat per al 4 de juliol. El també guitarrista Al Di Meola,  presentarà ‘Opus’ al públic valencià el 8 de juliol amb una sessió doble amb Kenny Garret. El públic de jazz contemporani també te el seu espai amb els concerts del saxofonista Kenny Garret i el pianista Brad Mehldau els dies 8 i 10 de juliol respectivament.

A més, no faltaran dues llegendes del jazz com són el contrabaix Ron Carter el 3 de juliol i el saxofonista Benny Golson tancant el festival, el 15 de juliol.

Els projectes que traspassen una mica el jazz corresponen a Lambchop el 5 de juliol, el guanyador d’Eurovisó 2017 Salvador Sobral el 7 de juliol amb ‘Excuse me’ i Buika el 14 de juliol amb el seu nou disc ‘Para mi’. Així mateix, també tindrà espai la fusió flamenca amb el projecte ‘Oriente’ d’Antonio Lizana amb Amparo Sánchez Amparanoia, en una col·laboració inèdita.

En aquest enllaç palauvalencia.com trobareu tota la informació així com la venda d’entrades.

Comments

Más interesante

contenido

Entrevistas

Vamos almacenando imágenes en el subconsciente que con el tiempo afloran en nuevos puntos de vista

Por Irene Hego en Entrevistas