Festival Pops Marítims a Las Naves

FESTIVALSábado Mayo 20
Maria Arnal i Marcel Bagés.lecoolvalencia


Donde
Las Naves
C/Juan Verdeguer 16
Ver Mapa
Cuándo

Sábado 20 - A partir de las 12:00h

Cuánto

Anticipada 15€ - Taquilla 20€Por amanda


Donde
Las Naves
C/Juan Verdeguer 16
Ver Mapa
Cuándo

Sábado 20 - A partir de las 12:00h

Cuánto

Anticipada 15€ - Taquilla 20€

Las Naves Espai d’innovació i creació, alberga aquest dissabte 20 de maig el festival POPS MARÍTIMS, un festival de petit format que pretén complementar la programació de la ciutat, i en concret la dels Poblats Marítims. Un festival en el què podrem gaudir d’alguns dels millors projectes que roden actualment per l’escena musical catalana i nacional.

Maria Arnal i Marcel Bagés acaben de publicar l’àlbum de debut,  45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017). Una delicia de disc i de directe en el qual juguen amb la tradició oral més tradicional adaptant-la al present amb ritmes electrònics i lletres contemporànies. Recent Premi Ciutat de Barcelona de Música pel seu segon EP, Verbena, escollit Millor Single Nacional per la revista Rockdelux i Obra Artística de l’any segons els lectors de Time Out, El dúo català presentaran en primícia el seu nou treball al Pops Marítims.

Rosalia i Refree.lecoolvalencia

Continuant amb aquesta barreja de folclore, aquesta vegada amb flamenc, i contemporaneitat trobem el primer disc de col·laboració entre Rosalia, veu prometedora del flamenc, i Raül Refree, referència de sobra coneguda a la producció i al món de l’experimentació,  Los Ángeles. La veu antiga de Rosalia junt a la guitarra de Refree  sobreviu sobre la corda fluixa del flamenc i l’experimentació.

Pau Vallvé.lecoolvalencia
Fotografía de Cris Romagosa

Pau Vallvé també arriba al Pops Marítimsamb el seu el 4t treball en solitari “Abisme, cavall, hivern, primavera i tornar” un disc autoeditat i autodistribuït, un disc doble amb 22 cançons, amb un itinerari vital, cronològic, és per això que camina entre allò més íntim i reflexiu i la potència de les guitarres elèctriques.

Altres que presentaran disc al Festival  són Anímic. Al seu nou treball “Skin” hi ha punyalades de pur techno elèctric i electrificat i carícies que t’atrauen i et sedueixen al mateix temps. Amb 5 discos editats, han girat  amb Will Johnson (Centromatic) i han fet de teloners de bandes com  Portishead, These New Puritans, Clem Snide o Megafaun.

Cuello, el grup indie-rock liderat per Jose Guerrero (Betunizer) tancarà el cartell de l’escenari principal. Un grup de rock en estat pur, sense floritures que busca emocionar més que inventar alguna cosa nova amb un directe molt potent.

POPS-CARTELL-canvi2-ok (1)

El festival es completa amb tres showcases: el punk poètic i cabaret de Las Víctimes Civiles, el pop més delicat de Ferran Palau, que forma part de la banda Anímic, i l’ectrònica barrejada amb guitarres ensomiadores i geomètriques de les alcoianes Júlia, que presentaran cançons del seu proper disc “Pròxima B”.

El proper dissabte 20 de maig, a Las Naves de València teniu una cita amb la qualitat i diversitat musical.

 

Comments

Más interesante

contenido

Entrevistas

Mis pasiones son afluentes que confluyen en el gran río del Arte Urbano

Por Irene Hego en Entrevistas