Festival València Música Valenta

FESTIVALViernes Abril 7
València música valenta.lecoovalencia


¿Dónde?
Sala Repvblicca
Calle Baix Vinalopó, 2 Pol. Ind. Mislata. 46920 Valencia
Ver Mapa
Cuándo

Viernes 7 y Sábado 8 - 20:00h

Cuánto

Viernes 7 - 10€ / Sábado 8 - 20€ / Abono dos días - 25€Por amanda


¿Dónde?
Sala Repvblicca
Calle Baix Vinalopó, 2 Pol. Ind. Mislata. 46920 Valencia
Ver Mapa
¿Cuándo?

Viernes 7 y Sábado 8 - 20:00h

How Much?

Viernes 7 - 10€ / Sábado 8 - 20€ / Abono dos días - 25€

Aquest cap de setmana es celebra a la Sala Repvlicca el Festival València Música Valenta (FVMV). Es tracta d’un festival on es vol donar veu a algunes de les millors i més originals propostes del territori valencià.

Le propostes són d’allò més eclèctiques, el divendres 7 d’abril estaran a l’escenari de Repvblicca l’experimentació sonora de Cavallo, un espectacle que va del punk al jazz, els Mi sostingut el punkisme riberenc amb les lletres més plenes de sàtira i humor de l’escena valenciana, el pop còsmic i ensomiador del duo alcoià Júlia que presentaran en primícia alguns temes del seu proper disc Pròxima B, la barreja del punk-rock melòdic amb la més pura tradició valenciana dels Mox i el space rock i les atmosferes shoegazing de Mox Nox que presentaran cançons del seu proper disc La cova ampla.

El dissabte continuarem amb bona música amb els Arthur Caravan més psicodèlics que presentaran el seu últim treball Major Propòsit, els acompanyaran a l’escenari els seus germans Las víctimas civiles que portaran la seua barreja de poesía, rock crepuscular i punk del seu 40 Años de Éxitos del PostFranquismo Español , les Forces Elèctriques d’Andorra (FEA) portaran des de Mallorca el noise i la improvisació psicodèlica i a més Xavi Castillo posarà el punt d’humor amb el seu espectacle Els viatgers del temps.

A més tindràs food trucks pels atacs de fam nocturns i per acabar ambdues nits el Jo t’ho punxe dj s’encarregarà que no acabe la música i la festa.

fvmv

Comments

Más interesante

contenido

Entrevistas

Vamos almacenando imágenes en el subconsciente que con el tiempo afloran en nuevos puntos de vista

Por Irene Hego en Entrevistas