Júlia i Dual a la sala Wah Wah

CONCIERTOViernes Enero 12
Julia por Jordi Arques 4


¿Dónde?
Sala Wah Wah
Calle Ramón de Campoamor 52
Ver Mapa
Cuándo

Viernes 12 - 22:30h (apertura de puertas)

Cuánto

Anticipada 5 € - Taquilla 7 €Por amanda


¿Dónde?
Sala Wah Wah
Calle Ramón de Campoamor 52
Ver Mapa
¿Cuándo?

Viernes 12 - 22:30h (apertura de puertas)

How Much?

Anticipada 5 € - Taquilla 7 €

Aquest divendres 12 de gener dues de les bandes amb més projecció del panorama valencià presentaran els seus discos a la sala Wah Wah. Un dels primers concerts que es celebren a la ciutat.

dual

Les encarregades d’obrir seran el grup femení d’Alcoi Júlia. El seu darrer disc PròximaB (Malatesta records/Hidden Track 2017) està donant-los moltes alegries. Considerat pels millors crítics valencians com un dels millors discos de l’any 2017 també apareix entre les 50 referències que destaca Rockdelux del 2017 a nivell nacional.

El nou disc de Júlia s’articula a partir de cançons que, cadascuna des del seu propi univers, vertebren un disc d’electrònica lo-fi que en directe no pot fer una altra cosa sinó créixer.  
Estela Tormo i Lídia Vila són el nucli perfecte de Júlia; la seua proposta, que es proposa -amb èxit- construir amb exuberància des de l’austeritat, no necessita res més. I, quan ho necessita, fa oscil·lar el seu so a partir de satèl·lits com el del productor Carasueño (Tulsa, Alondra Bentley, Calavera…). Els encerts de ‘Pròxima B’ constitueixen l’evidència de l’enorme pas al capdavant de Júlia amb el seu segon llarga durada.


Dual estrena “Nuevos principios” (Peanut Records 2017) el seu nou disc, gravat en Millenia Estudios per Carlos Soler. Dual aposta per reivindicar el pop en la seua màxima expressió.
El disc està composat per 10 temes. El tècnic Carlos Soler ha sigut especialment escollit pels valencians per a traure la màxima lluentor als temes compostos per Alain Dupláa, veu i guitarra del projecte. Pau García-Serra (L’Hora del Te), bateria de la banda, també va estar durant tot el procés que va comptar amb la col·laboració de Luis Alcober (Julio Bustamante) als teclats i vents.

dual 2

La sala Wah Wah abrirá obrirà les seues portes a les 22:30, les entrades les podeu adquirir a través de Movingtickets a 5 €. 

Comments

Más interesante

contenido

Entrevistas

Vamos almacenando imágenes en el subconsciente que con el tiempo afloran en nuevos puntos de vista

Por Irene Hego en Entrevistas