Fuita i Martiri de Sant Andreu Milà

El Teatre Micalet ha tornat a apostar per una obra arriscada i dirigida als amants del teatre.  La companyia mallorquina La Fornal d’Espectacles va presentar al Micalet Fuita i Martiri de Sant Andreu Milà basada en una novel.la de Miquel Àngel Riera, en aquest cas dirigida per Frederic Roda,  amb Sebastià Adrover Roca i Joan Gomila.

La Fornal d'Espectacles 2.lecoolvalencia

No es tracta d’una obra de teatre a l’ús sinó d’una narració dramatitzada, que a priori semblava que podia ser difícil d’aguantar, un crim, un accident, morts al fons d’un barranc…però que poc a poc t’atrapa fins deixar-te sense respiració. La qualitat literària de l’obra del manacorí Miquel Àngel Riera junt a l’esplèndida interpretació de Sebastià Adrover que sustenta el gros de l’obra (pràcticament un monòleg) acompanyades d’unes imatges projectades permeten a l’espectador entrar en la vida del protagonista acompanyant-lo en totes les vicissituds. Et trobes dins la seva pell.

La Fornal d'Espectacles.lecoolvalencia

La música, els efectes especials, la llum tènue, el to de veu i el mallorquí que parlen els actors, fan sentir-te còmplice d’aquella tràgica aventura, que s’intercala amb moments de la vida del jove Andreu Milà passant per l’adolescència, el descobriment del sexe, la falta d’amor etc.

Als que ens agrada el teatre tenim sort que a València existisquen teatres on programen obres arriscades i diferents.

Comments

Más interesante

contenido

Entrevistas

Vamos almacenando imágenes en el subconsciente que con el tiempo afloran en nuevos puntos de vista

Por Irene Hego en Entrevistas